De webshop van Nederland en België

Betalen

Betaalmogelijkheden

Naast een ruim assortiment bieden wij onze klanten ook graag verschillende mogelijkheden om een bestelling te betalen.
Iedere betaalmogelijkheid bij RolaPet is vrij van extra kosten. 

IDEAL

Betaal uw bestelling veilig en snel via Ideal in uw eigen vertrouwde online bankomgeving. De volgende banken zijn hierbij bijvoorbeeld aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. Aangezien de IDEAL betaling direct wordt verwerkt is deze direct zichtbaar op je rekeningoverzicht.

Klarna
Met Klarna betaal je je aankoop nu, of tot en met 30 dagen later. Zodra de bestelling is ontvangen, kunnen consumenten beslissen of ze iets terug willen sturen. Daarvoor heeft de consument 14 dagen de tijd. Als de klant (een deel van) de bestelling retourneert, past Klarna de factuur aan. De klant kan de betaling gratis 10 dagen snoozen en tegen een kleine vergoeding kan de betaaltermijn met 30 dagen verlengd worden. Zodra de webwinkel Klarna heeft laten weten dat de bestelling is verzonden, stuurt Klarna een e-mail met de betaalgegevens en een link naar de Klarna App voor de betaling.

Creditcard
Bij RolaPet kunt u betalen via Visa en Mastercard creditcard. De gegevens van een creditcard zijn versleutelt via de SSL-methode. Tijdens het afronden van de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vindt u terug op de achterzijde van uw creditcard. 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.